Soorten trainingen

Coronamaatregelen: Al onze trainingen bieden wij op dit moment in online vorm aan. Voor online trainingen houden wij doorgaans (meerdere) kortere sessies aan (1,5 uur) in combinatie met schriftelijke taalondersteuning tussen de sessies door. Neemt u contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Soorten trainingen

In dertig uur taaltraining gaan wij hard met u aan de slag om het volgende taalniveau te bereiken. Tussen de taalsessies door investeert u een gelijk aantal uren in de vorm van huiswerk om u de stof goed eigen te maken.
Tot niveau B1 garanderen wij dat het behalen van het volgende taalniveau mogelijk is in deze zestig uur.

Graag geven we cursisten genoeg tijd om tussentijds te oefenen met de aangereikte leerstof. Leertrajecten met één of twee trainingssessies per week zijn daar heel geschikt voor.

In onze onderstaande trainingstrajecten gaan wij samen met u uw doelen bereiken. Deze trajecten kunt u individueel alsook in groepsverband samen met uw collega’s volgen:

Leertraject 10 x 3 uur – looptijd 10 weken (één trainingssessie per week)

Leertraject 12 x 2,5 uur – looptijd 12 weken (één trainingssessie per week)

Leertraject 10 x 3 uur – looptijd 5 weken (twee trainingssessies per week)

Leertraject 12 x 2,5 uur – looptijd 6 weken (twee trainingssessies per week)

Heeft u interesse in meer trainingssessies per week om de totale trainingsduur te verkorten? Laat het ons weten! Wij plannen het graag voor u in.

Wenst u een training in een andere vorm die hier niet bij staat? Laat het ons dan weten. Wij komen u graag tegemoet.

Voor een verkorte, intensieve training of andere vragen, vragen wij u ook vriendelijk contact op te nemen.

Wij ontvangen graag uw e-mail op info@incompanydutch.nl of u kunt ons bellen op +31(0)6 8354 6621. We kijken ernaar uit uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Translate »